Προτάσεις για Εξωτερικά Ασανσέρ κτηρίων

2021-02-03

Λύσεις για κτήρια χωρίς φρεάτιο ανελκυστήρα από το γραφείο Αντωνόπουλος Φώτιος


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες... και μάθετε για όλες τις επιλογές διαμόρφωσης εξωτερικού ανελκυστήρα ανάλογα με τις ανάγκες σας...


ΠΡΟΤΑΣΗ 1:

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΑΛΑΜΟ

Ο εξωτερικός ανελκυστήρας χαμηλής ταχύτητας (0,15m/s) Easy Lift Cabin έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί ανάγκες κατοικιών που δεν έχουν πρόβλεψη (Φρεάτιο) για ανελκυστήρα και κατασaκευάζεται στη Ελλάδα από την Aviek Engineering. Ο μηχανισμός(οδηγός) τοποθετείται εξωτερικά του κτηρίου και παραλαμβάνει το 95% των φορτίων του θαλάμου ενώ επάνω στο κτήριο μεταφέρονται πολύ μικρές δυνάμεις. 

Το μηχάνημα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανών της Ευρωπαϊκής ένωσης και σύμφωνα με αυτή έχει εξεταστεί από ανεξάρτητο επίσημο φορέα πιστοποιήσεων και έχει εκδοθεί εξέταση τύπου CE (Certificate Examination) από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων Swiss Approval. 

ΠΡΟΤΑΣΗ 2:

ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Εξωτερικός ανελκυστήρας κάθετης ανύψωσης με χαμηλή ταχύτητα (αναβατόριο) για εμποδιζόμενα άτομα ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά που έχει κατασκευαστεί, στις επενδύσεις οι οποίες προστατεύουν τον υδραυλικό μηχανισμό καθώς και χάρη στη κάλυψη με ηλεκτροστατική βαφή των επενδύσεων καθιστά το Easy Lift στα μηχανήματα με την πλέον μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την αισθητική του. 

  •  Έως 350 κιλά 
  • Μηχανικά φρένα / Αρπάγες 
  • Υδραυλική ανύψωση
  •  Αθόρυβη κίνηση 

Πιστοποιητικό CE και δήλωση συμμόρφωσης Το αναβατόριο EASY LIFT κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Aviek. Είναι εναρμονισμένο με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες Μηχανών 42/2006 ΕΚ και σύμφωνα με το πρότυπο BS EN81.42/2010. Με την αγορά του δίνεται δήλωση συμμόρφωσης CE. 

Ζητήστε Προσφορά

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.