Σχετικά με μας...

Φώτης Αντωνόπουλος : Επέλεξε την Κεφαλονιά για να εργαστεί και να ζήσει!

Πατρινός στην καταγωγή, επαγγελματίας μέχρι πρόσφατα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα από 15 χρονών τεχνίτης στα ασανσέρ. Ο Φώτιος Αντωνόπουλος έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο των ανελκυστήρων τόλμησε να κάνει το βήμα και τον Μάρτιο του 2018 άνοιξε την δική του επιχείρηση στην Πάτρα. Ξεκινώντας από το μηδέν κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών του με την συνέπεια την υπευθυνότητα και την άριστη εργασία του. Η μεγάλη ζήτηση και οι αυξημένες ανάγκες της νήσου Κεφαλονιάς στον τομέα των ανελκυστήρων έδωσαν τον έναυσμα ώστε τον Μάρτιο του 2019 να μεταφέρει την έδρα της επιχείρησης του στην Κεφαλονιά απ΄ όπου κατάγεται  η γυναίκα του.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μεγαλώσει το δυναμικό της επιχείρησης του προσλαμβάνοντας προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης κάλυψη των αναγκών της συντήρησης - επισκευής και εγκατάστασης των ανελκυστήρων με άμεση επέμβαση 24 ώρες το 24ωρο για όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Χάρη στην άψογη δουλειά του διακεκριμένες εταιρίες στον χώρο των ανελκυστήρων τον επέλεξαν για συνεργασία. ο Φώτιος Αντωνόπουλος είναι υπεργολάβος στην παγκοσμίου φήμης εταιρεία OTIS - και συντηρητής της BPD ELEVATOR  στην Κεφαλονιά.

Η επιχείρηση ασχολείται με κάθε είδους ανυψωτικού μηχανήματος όπως : ανελκυστήρας ατόμων, φορτίων ,  ανελκυστήρα Α.Μ.Ε.Α, καρεκλάκι σκάλας, ασανσεράκι τροφίμων, τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο.

Φυσικά κάνουμε και συντηρήσεις σε εγκατεστημένους ανελκυστήρες ότι μάρκας και ότι χρονολογίας και αν είναι. Διαθέτουμε στοκ ανταλλακτικών για να καλύψουμε κάθε βλάβη και να επέμβουμε άμεσα σε ότι θέμα προκύψει.

Αξίζει να σημειωθεί το ανήσυχο πνεύμα, η εφευρετικότητα και η παρουσία στης επιχείρησης στα τεχνολογικά νέα. ο Φώτιος Αντωνόπουλος ήταν ο πρώτος που εγκατέστησε την ''απομακρυσμένη διαχείριση των ανελκυστήρων ''στην Ελλάδα με τον πρώτο ανελκυστήρα να έχει το κωδικό όνομα <<ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 1>>.  Πήρε συμμετοχή και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια για την παρουσίασή του στο IQ Patras το 2015 για ένα project ηλιακού ανελκυστήρα, η λειτουργία του οποίου βασίζεται στην πράσινη ενέργεια (φωτοβολταϊκά)

Δεν σταματάμε όμως εδώ, καθώς η επιμόρφωση με εξιδεικευμένα σεμινάρια είναι συνεχής ώστε να συμβαδίζει η επιχείρηση με την τεχνολογική ανάπτυξη.

Το όραμά μας είναι σχετικά απλό. Το επίκεντρο κάθε μας κίνησης είναι ο Πελάτης μας. Θέλουμε να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα..!


Παρακολούθηση σεμιναρίων...

Όταν έχουμε χρόνο πειραματιζόμαστε...

Μερικές από τις κατασκευές μου........

  • Γεννήτρια με απομακρυσμένη διαχείριση (λειτουργία μέσω κινητού)
  • Ανελκυστήρας Project
  • Τηλεσκοπική Τηλεόραση